ETUSIVU TUOTTEET MATERIAALIT & KIERRÄTYS YHTEISTYÖSSÄ
  ARVOT & TARINAT
 
 

THINK TODAY muokkaa ja valmistaa sisustus-, käyttö- ja design-tuotteita sisustus- ja rakennusalan hukkamateriaalista; tapetista, kankaasta, muovimatosta, laminaatista ja keraamisista laatoista.

THINK TODAY-tuotteissa loputon virta käyttökelpoista kierrätettävää materiaalia saa uuden elämän ja tarkoituksen. Päämääränä on vähentää yhteiskunnassamme syntyvän jätteen määrää, saada ihmiset ajattelemaan elinympäristönsä tilaa ja tulevaisuutta. Kierrätysmateriaalin käyttö tuotteissa luo perustan kestävälle kehitykselle, terveelle kuluttamiselle ja antaa iloa sekä merkitystä niiden suunnittelijoille, valmistajille ja käyttäjille.

THINK TODAY kiittää ja tuotteiden käyttäjät arvostavat yrityksiä, jotka ovat mukana tärkeässä tehtävässä kierrättää oma hukkamateriaalinsa ja jätteensä uudelleen käytettäväksi. Tavoitteena on luoda laaja yritysten verkosto, joiden materiaaleja tuotteissa hyödynnetään. Käytetyn materiaalin tausta, matka valmistajalta tuotteeksi, kerrotaan tarinan muodossa tuotteen yhteydessä niiltä osin kun se jokaisesta materiaalista on tiedossa.

 

THINK TODAY -tuotteiden valmistuksessa käytetään sisustus- ja rakennusalan tuotantolaitosten, maahantuojien ja jälleenmyyjien hukkamateriaalia ja jätettä.

 
     
  SUOMI ENGLISH
ARTIKKELIT AJANKOHTAISTA TILAUKSET & JÄLLEENMYYNTI YRITYS & YHTEYSTIEDOT