THINK TODAY

Lemmikkituotteet

Me pidämme lemmikeistä, meistä niiden hyvinvointi on tärkeää, joten haluamme suunnitella hyvin muotoiltuja tuotteita kiertotalouden ehdoin myös lemmikeille ja heidän omistajilleen.

Valikoimistamme löytyvät ergonomiset ja sisustukselliset kuppitelineet niin kissojen kuin koirienkin käyttöön. Tuotteita löytyy pienille sekä suuremmille lemmikeille.

Tasojen valmistuksessa hyödynnämme erilaisia ylijäämämateriaaleja kuten alumiinikomposiitteja, laminaattia sekä erilaisia muovimateriaaleja. Tuotteiden ulkonäkö on helposti muunneltavissa eri sisustuksiin ja tiloihin sopivaksi vaihtamalla taso eri materiaaliin tai sävyyn ja kuosiin. Uusia tasoja telineeseen voi myös tilata erikseen.

Lemmikit ikääntyvät ja saattavat myös sairastua, niiden on hyvä syödä usein hieman korkeammalta koostaan riippumatta. Muunmuassa kulumat, kaularangan tai selän vaivat, refluxio ja mahalaukunkiertymät ovat syitä tarjota lemmikille korkeampi taso ruokailua ja juomista varten. Lisäksi valmistamme muotoilullisesti yksinkertaisen ja ajattoman kuppitelineen, joka sopii hyvin erilaisiin koteihin. Valikomistamme löytyvät myös muovimatosta valmistetut ruokailualustat sekä tekstiileistä ja messumatosta valmistetut lelut.

“Lemmikit ovat meille tärkeitä”