Ajattomat ja tyylikkäät, vastuullisesti Suomessa valmistetut tuotteet lahjaksi, kotiin ja lemmikeille kaupastamme. Tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Tuotteiden toimitusaika on 5-14 pv riippuen tuotteen varastotilanteesta, kaikki tuotteemme eivät ole varastotuotteita.

VASTUULLISET JA KESTÄVÄT TUOTTEET

LAHJAKSI, KOTIIN JA LEMMIKILLE

Lemmikit

Ergonomiset ja lemmikkiystävälliset koiran- ja kissankuppitelineet monessa eri koossa. Kuppitelineet ovat vastuullisesti Suomessa valmistettuja ja suunniteltu lemmikin etua ajatellen.

Sisustus

Yksityiskohdat tekevät kodin. Verkkokaupastamme uniikit sisustuselementit kotiisi helposti. Ympäristöystävälliset sisustustuotteet ovat myös loistava lahja läheisellesi.

Yrityslahjat

Meiltä kestävän kehityksen yrityslahjat tarpeisiinne, tarvittaessa teille räätälöitynä. Tuotteemme ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista Suomessa.

DIY

Mikäli haluat rakentaa oman ympäristöystävällisen yrttitelineesi tai esimerkiksi koristella lemmikkisi ruokakupin sisustukseesi sopivaksi, THINK TODAY:n verkkokaupasta löytyy kierrätysmateriaaleista valmistetut raaka-aineet.