THINK TODAY

Lemmikkituotteet

Me pidämme lemmikeistä ja huolehdimme myös heidän hyvinvoinnista. Haluamme suunnitella hyvin muotoiltuja tuotteita vastuullisesti kiertotalouden ehdoin myös heille.

Valikoimistamme löytyy yli 30 eri variaatiota ergonomisista ja sisustuksellisista kuppitelineistä niin kissojen kuin koirienkin käyttöön. Tuotteita on niin pienille kuin suuremmillekkin lemmikeille. Meiltä myös muovimatosta valmistetut ruokailualustat sekä tekstiileistä ja messumatosta valmistetut lelut.

Materiaalit & ulkonäkö

Tasojen valmistuksessa hyödynnämme erilaisia ylijäämämateriaaleja mm. alumiinikomposiitteja, laminaattia sekä erilaisia muovimateriaaleja. Tuotteiden ulkonäkö on helposti muunneltavissa eri sisustuksiin ja tiloihin sopivaksi vaihtamalla taso eri materiaaliin tai sävyyn ja kuosiin. Uusia tasoja telineeseen voi myös tilata erikseen. Halutessasi voit myös tuunata tuotteen täysin itse.

Vaikutus terveyteen

Lemmikit ikääntyvät ja saattavat myös sairastua ja niiden on hyvä syödä usein hieman korkeammalta koostaan riippumatta. Muun muassa kulumat, kaularangan, selän vaivat tai refluxio ovat syitä tarjota lemmikille korkeampi taso ruokailua ja juomista varten. Myös roduilla, joilla on riski mahalaukunkiertymästä voivat saada helpotusta kuppitelineestämme. Lisäksi halusimme valmistaa muotoilullisesti yksinkertaisen ja ajattoman kuppitelineen, joka sopii hyvin erilaisiin koteihin.

”Lemmikit ovat meille tärkeitä”