THINK TODAY

Kiertotalous Design

Olemme vuonna 2007 perustettu, kiertotalouden periaattein toimiva designyritys. Toimintamme lähti liikkeelle tahdosta erottua joukosta ja tehdä toisin. Toimimme yhteistyössä eri materiaalien valmistajien sekä maahantuojien kanssa ylijäämämateriaalien uudelleen tuotteistamisessa. Hyödynnämme erilaisia teollisuuden- ja rakennusalan ylijäämämateriaaleja – innolla ja osaamisella. Yrityksen perustaja ja tuotteiden suunnittelija Susanne Hamari omaa vahvan kokemuksen sisustus- sekä suunnittelutyöstä niin opintojen kuin opetustyönkin puolesta. Vankat tiedot ja taidot loivat mahdollisuuden uuden liiketoiminnan perustamiseksi kiertotalouden ympärille. Tuotesuunnittelussa yksinkertainen sekä visuaalinen ilme, monikäyttöisyyttä tai materiaaleja unohtamatta ovat tärkeitä.

THINK TODAY on toiminut yli 10 vuotta kiertotalouden pioneerina sekä käyttökelpoisen materiaalin hyödyntämisen edelläkävijänä. Olemme saavuttaneet kymmenessä vuodessa tavoitteistamme osan, mutta meillä on edelleen vahva visio ja into kasvaa sekä kansainvälistyä.

Me haluamme minimoida ja vähentää kaatopaikalle päätyvän käyttökelpoisen materiaalin määrää. Materiaalit, joita me emme pysty hyödyntämään, ohjataan uuteen hyötykäyttöön muille tahoille. Minimoimme aina omassa tuotannossamme syntyvän jätteen määrän. Läpinäkyvyys kaikessa toiminnassamme takaa asiakkaalle mahdollisuuden seurata materiaalin matkaa tuotantoketjussamme.

Valmistamme tuotteemme Suomessa. Työllistämme käsityöläisiä, pieniä yrityksiä ja oman alansa työstötekniikoiden ammattilaisia. Yritysmatkamme aikana meillä on ollut myös useita ihania ja innostuneita eri alojen harjoittelijoita eli tulevaisuuden osaajia. Yhteistyö kaikkien toimijoiden kanssa on avointa. Haluamme varmistaa valmistuksen ja tuotannon korkean laadun sekä monikäyttöiset THINK TODAY tuotteet.

Yrityksemme on valittu mm. 2017 Kasvu Open-tapahtumaan mukaan yhtenä kiertotalouden innovatiivisimpana yrityksenä muiden joukossa. Tuotteemme ovat muotoilupalkittuja ja niille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design From Finland alkuperämerkin käyttöoikeus. Lisäksi olemme luoneet laajoja yhteistyöverkostoja, jotta olemassa olevat kiertotalouden mallit saataisiin paremmin käyttöön myös Suomessa.  

Tyytyväiset asiakkaat, unohtamatta ihania lemmikkejä, ovat meille äärimmäisen tärkeitä!

”Valmistamme tuotteemme Suomessa”