Meiltä vastuulliset ja paikallisesti valmistetut kestävän kehityksen tuotteet yrityslahjoiksi niin isoille kuin pienillekin yrityksille.

Yrityksille

THINK TODAY suunnittelee ja valmistaa kotimaisia, vastuullisia kestävän kehityksen mukaisia sisustustuotteita kotiin,  yrityslahjoiksi sekä räätälöityjä tuotteita yrityksille ja yhteisöille.

YRITYKSILLE, tuotteissamme on ideaa, ne ovat hyvin muotoiltuja ja monikäyttöisiä sekä laadukkaista materiaaleista Suomessa valmistettuja.

Luomme yrityksesi imagoon sopivan konseptin tai yksittäisen tuotteen. Palveluumme kuuluvat suunnittelu, kotimainen paikallinen valmistus ja yksilöinti. Mikäli haluat hoidamme puolestasi pakkaamisen ja tuotteiden toimituksen suoraan asiakkaillesi. Tuotteissa on mukana tarina kiertotaloudesta ja materiaalin alkuperätieto matkalla uudeksi käyttötuotteeksi. Kaikki tuoteinfo on suomeksi ja englanniksi.

THINK TODAY on joustava ja nopea kestävän kehityksen arvoin toimiva henkilöstö- ja asiakaslahjojen toimittaja eri alojen toimijoille. Meillä on pitkä kokemus ja laaja verkosto laadukkaiden yrityslahjojen valmistamisessa olipa lahjatarpeesi iso tai pieni. Kierrätämme myös sinun yrityksesi ylijäämämateriaalit uudelleen. Kysy lisää räätälöinti- ja tuotekehityspalvelustamme. Toimitamme myös erilaisia printtituotteita, tarjottimia, heijastimia, siivousliinoja, avaimenperiä, poletteja ym. perustuotteita yrityslahjoiksi.

OLE MUKANA KIERTOTALOUDESSA!