D.I.Y taso mahdollistaa luovuudelle tilaa! Tuunaa sisustukseen sopiva yksilöllinen taso maaleilla tai muilla materiaaleilla juuri sinulle ja koirallesi sopivaksi. Materiaalina käsittelemätön puuvaneri. Valmistettu Suomessa.

DIY -taso keskikokoinen

32,00 

D.I.Y tason voit tuunata ja käsitellä persoonalliseksi itse! Käsittelemätön puuvaneri taso mahdollistaa luovuuden ja siitä saa tuunattua eri menetelmin juuri sellaisen kun haluaa. Käytä erilaisia maaleja ja luo koirallesi sopiva kuppiteline. Tämä tee-se-itse -taso sopii keskikokoiseen koirankuppitelineen runkoon, jonka korkeus on 23cm. Kuppiteline on täysin yksilöllinen kun taso on tuunattu kauniiksi. Voit yhdistää tason olemassa olevaan runkoon tai tilata halumasi värisen rungon erikseen.

Varastossa

D.I.Y -taso soveltuu yhdistettäväksi keskikokoiseen runkoon (korkeus 23 cm). Taso on käsittelemätöntä koivuvaneria, jonka voi käsitellä itse vahalla, maalilla, liitutaulumaalilla, lakalla tai siihen voi kiinnittää liimalla muuta materiaalia.

Tee- se-itse taso mahdollistaa mielikuvituksen päästä valloilleen! Tuunaa itse oma juuri sinun kotiisi sopiva persoonallinen D.I.Y -koirankuppiteline. Valmistettu Suomessa.