Kuppitelineissä on metallilankarunko ja tason voit valita vastuullisesti valmistetuista materiaaleistamme. Sisältää kaksi 0,72L teräskuppia, voit käyttää myös keraamisia kuppeja, jotka aukkoon istuvat. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Valmistettu Suomessa.

Wuff`s ruokakuppiteline matalille koirille

79,00 

Ruokakuppiteline on valmistettu Suomessa vastuullisista ja kestävistä materiaaleista. Tuotteeseen sopii esim. kaksi standardimitoitettua 0,72l teräskuppia tai siihen voi sijoittaa aukkoon sopivat keraamiset astiat. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Kuppiteline on suunniteltu matalajalkaisille koiraroduille. Rungon korkeus on 14cm, tason aukkojen halkaisija on 14cm, syvyys 23cm ja leveys 45cm.

Tyylikäs ruokakuppiteline matalille koiraroduille (säkäkorkeus alle 40cm).

UUTUUS matalille koiraroduille! Tätä on odotettu, kuppitelineissä on metallilankarunko ja tason voit valita useasta eri värisestä vanerista. Tämä teline on suunniteltu matalille roduille, joilla leveä kuono tai ruoan syöttömäärä suurempi kuin pienen kuppitelineen kupin vetoisuus. Suosittelemme tätä telinekokoa mm. seuraaville koiraroduille; mäyräkoirat, welsh gorgit, bostonin terrierit, glen of imaalin terrierit, jämptlannin pystykorvat, mopsit, staffordshirenbulltetrieri jne. Rungon korkeus on 14cm.

Sisältää kaksi 0,72L teräskuppia. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Helppo puhdistaa, rungon voi pestä astianpesukoneessa, tasolle riittää pyyhkiminen. Saat helposti muunneltua telinettä tilaamalla siihen vaihtotason. Ergonomiset ja sisustukselliset telineet on valmistettu Suomessa. Teline pysyy hyvin paikallaan eikä liu lattialla rungossa olevien liukuesteiden takia.

Tuotteesta saatavilla useaa eri väriä! Kotimainen.

Kuppitelineen avulla voit löytää lemmikillesi avun muun muassa refluxioon, kulumiin sekä kaularangan ja selän vaivoihin.
Kuppiteline sopii kooltaan pienille/keskikokoisille matalajalkaisille koirille (säkäkorkeus alle 40cm). Ajaton muotoilu sopii skandinaaviseen sisustukseen ja on ergonominen lemmikillesi.

Vinkki! Voit vaihtaa tasoon esim. keraamiset valkoiset tai mustat kupit, jollois saat täysin eri ilmeen sisustukseen.

Tuote on valmistettu Suomessa.