MUSTA TASO LOPPU VARASTOSTA! Jälkitoimitetaan elokuussa. Kuppitelineissä on metallilankarunko ja tason voit valita vastuullisesti valmistetuista materiaaleistamme.TUOTE TOIMITETAAN TÄLLÄ HETKELLÄ ILMAN KUPPEJA. Tuotteeseen sopivat teräskupit löydät esim. Musti ja Mirri valikoimasta Little&Bigger malleista tai voit käyttää keraamisia kuppeja, jotka aukkoon istuvat. Tuotteen hintaa on alennettu. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Valmistettu Suomessa.

Wuff’s ruokakuppiteline keskikokoisille koirille

69,00 

Tyylikäs ruokakuppiteline keskikokoisille ja isoille koirille (säkäkorkeus yli 40cm).

Kuppitelineissä on metallilankarunko ja tason voit valita useasta vastuullisesta materiaalista. KOMPONENTTIPULA! Tuote toimitetaan ilman kuppeja tällä hetkellä, sopivat teräskupit löydät esim. Musti ja Mirri valikoimista Little&Bigger malleista tai voit käyttää aukkoon sopivia keraamisia astioita kuppeina.  Tuotteen hinta on alennettu. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Helppo puhdistaa, kupit ja rungon voi pestä astianpesukoneessa, tasolle riittää pyyhkiminen. Saat helposti muunneltua telinettä tilaamalla siihen vaihtotason. Ergonomiset ja sisustukselliset telineet on valmistettu Suomessa.

Tuotteesta saatavilla useaa eri väriä!

Kuppitelineen avulla voit löytää lemmikillesi avun muun muassa refluxioon, kulumiin sekä kaularangan ja selän vaivoihin.
Kuppiteline on kooltaan keskikokoisille koirille (säkäkorkeus n. 40cm). Ajaton muotoilu sopii skandinaaviseen sisustukseen ja on ergonominen lemmikillesi.

Voit vaihtaa tasoon esim. keraamiset valkoiset tai mustat kupit.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Ruokakuppiteline on valmistettu Suomessa vastuullisista ja kestävistä materiaaleista. Tuotteen mukana tulee kaksi standardimitoitettua 0,72l teräskuppia. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen.

Katso kaikki lemmikkituotteemme tästä.