Kuppitelineissä on metallilankarunko ja tason voit valita vastuullisesti valmistetuista materiaaleistamme. Tuotteeseen mukana tulevat kaksi 0,72L teräkuppia ja voit käyttää myös keraamisia kuppeja, jotka aukkoon istuvat. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Valmistettu Suomessa.

Wuff’s ruokakuppiteline keskikokoisille koirille

79,00 

Tyylikäs ruokakuppiteline keskikokoisille ja isoille koirille (säkäkorkeus yli 40cm).

Kuppitelineissä on metallilankarunko ja tason voit valita useasta vastuullisesta materiaalista. Mukana kaksi 0,72L teräskuppia tai voit käyttää aukkoon sopivia keraamisia astioita myös kuppeina. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen. Helppo puhdistaa, kupit ja rungon voi pestä astianpesukoneessa, tasolle riittää pyyhkiminen. Saat helposti muunneltua telinettä tilaamalla siihen vaihtotason. Ergonomiset ja sisustukselliset telineet on valmistettu Suomessa.

Tuotteesta saatavilla useaa eri väriä!

Kuppitelineen avulla voit löytää lemmikillesi avun muun muassa refluxioon, kulumiin sekä kaularangan ja selän vaivoihin.
Kuppiteline on kooltaan keskikokoisille koirille (säkäkorkeus n. 40cm). Ajaton muotoilu sopii skandinaaviseen sisustukseen ja on ergonominen lemmikillesi.

Voit vaihtaa tasoon esim. keraamiset valkoiset tai mustat kupit.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Ruokakuppiteline on valmistettu Suomessa vastuullisista ja kestävistä materiaaleista. Tuotteen mukana tulee kaksi standardimitoitettua 0,72l teräskuppia. Kaikki osat ovat irroitettavissa erilleen.

Katso kaikki lemmikkituotteemme tästä.