Yrttien kastelualusta

12,90 

Basilikalle ja muille herkille tuoreyrteille elinvoimaa viikoiksi! Yrttien kasteluun ja tuoreena pitämiseen tämä tuote on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Yrtit saattavat jopa nuupahtaa päivässä tai kahdessa ennen kun ehdit käyttämään niitä.  Yrttien kastelualusta ratkaisee ongelman ja pitää yrtit hyvinvoivina sekä käyttökelpoisina jopa 9-12 vkoa! Se ei päästä juuria hukkumaan veteen tai multaa kuivahtamaan nopeasti, kastelualusta tasaa kosteuden ja luovuttaa sitä hitaasti yrtille. Jopa basilikan kasvattaminen on helppoa tämän alustan kanssa!
Tuote on lisäksi pitkäikäinen ja vastuullisesti valmistettu.

Katso video käytöstä. Herb saver video

Tuote on valmistettu Suomessa.

SUPER TUOTE! Herb Saver -yrttien kastelualusta säästää rahaa, hermoja ja lisää tuoreyrttien käyttöikää jopa 9-12 viikkoon.

Pakkaus sisältää 2 kpl pestäviä ja kompostoituvia biohajoavia kastelualustoja, ohjeen suomeksi ja englanniksi.

Käyttöohje:

    1. Leikkaa alusta ohjeen mukaan katkoviivoja pitkin neljästä kohdasta
    2. Kastele kastelualusta hanan alla
    3. Taittele yrttiruukun/juuriosan ympärille (älä poista ruukkua!)
    4. Aseta kastelualusta ruukkuun erittäin tiiviisti yrtin kanssa. Voit käyttää myös sopivan kokoista lasia
    5. Kastele yrttiä n. 2-3 pv välein (kun materiaali alkaa kuivumaan).

Huom! Jos käytät yrtin viikossa tai kahdessa, pese materiaali ja jätä se kuivumaan. Voit käyttää saman alustan uudelleen, kun hankit uuden yrtit. Tuotetta voi käyttää niin kauan uudelleen kun sen materiaali pysyy kasassa. Yhtäjaksoinen käyttöikä tuotteelle jatkuvasti kosteana on n. 9-12 vkoa. Hävitä tuote leikkaamalla materiaali paloiksi ja hävittämällä se biojätteen mukana tai kompostissa.