ME

Kaikki sai alkunsa yhden naisen ideasta ja uudenlaisesta näkemyksestä vastuullisessa liiketoiminnassa ja materiaalien kierrättämisessä uudelleen käyttöön, yhteistyöstä ja ideoinnista sekä testaamisesta käytännössä. Miksi rakennusalalta ylijääneeitä materiaaleja ei kukaan uudelleen tuotteista käyttöön? Keksimme idean, loimme verkoston ja kehitimme brändin ja muotoilimme tuotteet. Nyt vähennämme konkreettisesti kaatopaikoille päätyvän käyttökelpoisen materiaalin määrää.

Pirkanmaalla Heinijärven kylässä yli 100 vuotiaan hirsitalon lämmössä syntyi vuosien aikana kirkas visio ja idea THINK TODAY:n liiketoimintamallista. Vuosi oli tuolloin 2004. Tänä päivänä tuotantotilamme sijaitsee Elovainion teollisuusalueella, 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta, jossa ideoimme uutta, varastoimme materiaalia ja valmistamme sekä pakkaamme tuotteemme. Järjestämme tiloissamme erilaisia kursseja, virkistysiltoja, polttareiden ohjelmaa ja työpajoja. Tiloistamme löytyy myös myymälä. Tervetuloa vierailulle meille!

Työllistämme vuosittain kymmeniä ihmisiä useista eri yrityksistä. Lisäksi teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa tarjoten harjoittelupaikkoja yrityksessämme eri alojen opiskelijoille ja osallistumme myös erilaisiin myyntitapahtumiin, messuihin, projekteihin, hankkeisiin sekä kehitystyöhön kiertotalouden saralla.

Suomalainen osaaminen ja koulutus, paikallinen valmistus sekä vahva ammattitaito ovat asioita, joita arvostamme. Tällainen yhteiskuntavastuu on kiertotalouden toimintamallin ja yritysyhteistyön lisäksi ollut yksi yrityksemme vahvuuksia koko sen toiminnan ajan.

Tuotteiden suunnittelijana ja uusien ideoiden tuottajana toimii yrityksen perustaja Susanne Hamari, joka toimii myös fasilitaattorina sekä innostavana luennoitsijana, työpajojen ohjaajana, kiertotalouden sanansaattajana sekä yritysvastuun/ corporate responsibility (CRS), vastuullisen liiketoiminnan ja tuotemuotoilun/tuotekehityksen asiantuntijapalveluiden tuottajana yrityksille.

Myynnin ja markkinoinnin tehtäviä Susannen lisäksi tiimissämme hoitaa Katri Lindström. Katri on markkinoinnin ja myynnin rautainen ammattilainen ja auttaa asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla löytämään juuri heille sopivat tuotteet jälleenmyyntiin ja yrityslahjoiksi.

Ota yhteyttä meihin, me esittelemme tuotteet ja niiden monipuoliset räätälöintimahdollisuudet sekä omien materiaalien käyttömahdollisuudet uudelleentuotannossa.