VASTUULLISET JA KESTÄVÄT TUOTTEET

LAHJAKSI, KOTIIN JA LEMMIKILLE

Yrityslahjat

Meiltä kestävän kehityksen yrityslahjat tarpeisiinne, tarvittaessa teille räätälöitynä. Tuotteemme ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista Suomessa.

DIY

Mikäli haluat rakentaa oman ympäristöystävällisen yrttitelineesi tai esimerkiksi koristella lemmikkisi ruokakupin sisustukseesi sopivaksi, THINK TODAY:n verkkokaupasta löytyy kierrätysmateriaaleista valmistetut raaka-aineet.

Lemmikit

Ergonomiset ja lemmikkiystävälliset koiran- ja kissankuppitelineet monessa eri koossa. Kuppitelineet ovat vastuullisesti Suomessa valmistettuja ja suunniteltu lemmikin etua ajatellen.

Sisustus

Yksityiskohdat tekevät kodin. Verkkokaupastamme uniikit sisustuselementit kotiisi helposti. Ympäristöystävälliset sisustustuotteet ovat myös loistava lahja läheisellesi.

Korut

Käsityönä Suomessa valmistetut näyttävät korut, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Korut ovat suunniteltu Ylöjärvellä ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti kierrätysmateriaaleista.

Laukut

Muovimatoista ja muista ylijäämämateriaaleista valmistetut uniikit laukut. Mikäli haluat erottua joukosta, laukuillamme onnistut varmasti. Tällaisia ei tule toista samanlaista vastaan.