THINK TODAY

Kiertotalous Design tuotteet yrityslahjoina
Olemme tuotteistaneet ja suunnitelleet eri kokoisille yrityksille ”waste to value” ajatuksella paljon erilaisia yrityslahjoja. Materiaaleina toimivat meidän yhteistyötahojemme laadukkaat ylijäämämateriaali, mutta myös asiakkaidemme omasta tuotannosta jääneet materiaalit. Ne voivat olla mainosmateriaalia, lippuja, banderolleja, metalleja, komposiitteja tai puuta sekä muoveja. Me etsimme niille sopivan työstömenetelmän ja ideoimme lisäksi uuden käytön.

Yksilöimme ja pakkaamme ne, siten kuten asiakkaamme ne haluavat, voimme jopa toimittaa ne suoraan asiakkaalle ilman turhia rahteja edestakaisin. Valmistamme monikäyttöisten sisustus-ja käyttötuotteiden lisäksi myös pieniä edullisesti postitettavia ja kevyitä tuotteita mm. messuille. Räätälöimme ja toimitamme tarpeen mukaan muita tuotteita kuten tarjottimia Suomalaisesta koivusta, suklaata, villahuopia, kompostoituvia siivousliinoja jne. kaikki kotimaisia. Onko yrityksellänne oma idea yrityslahjoistanne? Lahjan saajat arvostavat kotimaisuutta, kestävän kehityksen arvoja, monikäyttöisyyttä ja tarinaa. Ota yhteyttä ja ole osa tarinaamme.

Kiertotaloudessa on tulevaisuus, meidän mielestämme käyttökelpoiset laadukkaat materiaalit tulee uudelleentuotteistaa muuhun käyttötarjoitukseen.

Autamme asiakkaitamme ymmärtämään, miksi kaikki mahdollisuudet edistää kiertotaloutta tulisi hyödyntää tässä ja nyt. Muutos parempaan on tapahtumassa nyt, tule mukaan muutokseen.

Yrityksemme on valittu mm. 2017 Kasvu Open finaaliin yhtenä kiertotalouden innovatiivisempana yrityksenä muiden joukossa. Tuotteemme ovat muotoilupalkittuja ja niille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design From Finland alkuperämerkin käyttöoikeus. Lisäksi olemme luoneet laajoja yhteistyöverkostoja, jotta olemassa olevat kiertotalouden mallit saataisiin paremmin käyttöön myös Suomessa.  Tulevaisuutemme on kirkas ja kasvava.

”Käyttökelpoiset laadukkaat materiaalit tulisi aina uudelleentuotteistaa uuteen käyttötarkoitukseensa”