Kuppiteline lemmikeille.

Wave taivutettu ruokataso pienille lemmikeille

79,00 

Lemmikeille suunniteltu ruokailutaso on valmistettu taivutetusta suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista, pinnassa on puuviilu tai valkoinen pinnoite, joka on lakattu vettä hylkiväksi. Pinnan sävyinä tammi tai harmaa kelo. Löydät myös tuotteen valkoisena.

Tuotteen jalkaosassa on silikonitassut, jotka estävät tason liikkumisen lattialla. Mukana kaksi 0,37L teräskuppia. Telineeseen voi vaihtaa esim. keraamiset kupit, jotka sopivat aukkoon.

Minkä kokoisille lemmikeille tuote sopii?

Koko sopii alle 35cm kokoisille koirille ja kissoille ja kuppiteline auttaa mm. refluxioon ja pitää ruokapaikan siistimpänä.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Wave taivutettu ruokailutaso on linjakkaan yksinkertainen muotoilultaan ja valmistettu Suomessa. Tyylikäs ja ergonominen taso auttaa syömään paremmassa asennossa ja tuo helpotusta muun muassa refluksiin. Lisäksi tuote sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Taso on helppo pitää siistinä ja se pysyy hyvin paikoillaan. ' Puuviilu on käsitelty kosteutta ja likaa hylkiväksi. Tuotetta löytyy kolmessa eri värissä. Valmistettu rakkaudella lemmikeille.

Katso koko lemmikkituotevalikoimamme tästä.